Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Sony met vier nieuwe toestellen

nieuws 27 februari 2017 om 08:46

Sony heeft tijdens het MWC 2017 in Barcelona maar liefst vier nieuwe toestellen geintroduceerd. De Xperia XA1 en Xperia XA1 Ultra in het middensegment, de high-end Xperia XZs en het nieuwe 4K toptoestel Xperia XZ Ultra.

Sony XZ Premium

Het meest geavanceerde toestel van het viertal is de Xperia XZ Premium. De XZ Premium is de allereerste smartphone met een 4K HDR scherm. Daarnaast heeft de Xperia XZ Premium de nieuwe Motion Eye camera, enorm hoge downloadsnelheden, Hi-Res Audio en een waterbestendig design. De Motion Eye camera is een camera met geintegreerd geheugen. Hierdoor kan de camera vijf keer snellere uitleessnelheden bereiken dan conventionele modellen. Tijdens het filmen met de Xperia XZ Premium kan er op elk moment voor het slow motion moment gekozen worden, dit kan ook meerdere keren tijdens het filmen, waarna de camera 960 fps (frames per seconde) gaat opnemen. Dit gedeelte van de video wat dan in super slow motion te zien is kun je dan tot vier keer langzamer afspelen dan met andere smartphones. De Xperia XZ Premium is eind voorjaar 2017 verkrijgbaar in de kleuren Luminous Chrome en Deepsea Black voor een verkoopadviesprijs van 749 euro.

Sony XZ Premium
Sony XZ Premium

Sony Xperia XZs

De Xperia XZs is vergelijkbaar met de XZ Premium, alleen dan zonder het 4K scherm. Dus ook de XZs heeft de nieuwe Motion Eye camera. Daarnaast heeft de Xperia XZs een 5,2” Full HD scherm met een premium waterbestendig design, heeft vloeiende prestaties, ook na twee jaar gebruik, dankzij de krachtige processor en Qnovo batterij-software. De Xperia XZs zal vanaf 13 maart 2017 verkrijgbaar zijn als pre-order met een gratis Sony SRS-XB30 speaker t.w.v. 169 euro via T-Mobile en diverse online kanalen, in de kleuren Ice Blue, Warm Silver en Black. De verkoopadviesprijs van het toestel is 649 euro.

Sony Xperia XZs
Sony Xperia XZs

Xperia XA1 en XA1 Ultra

De Xperia XA1 en haar iets grotere broer, de Xperia XA1 Ultra, met een 6” scherm hebben een prachtig randloos design om het meeste te halen uit het scherm die de hele breedte beslaat. Beide toestellen beschikken over een camera met een 23 Megapixel resolutie en een grote 1/2.3” Exmor RS for mobile sensor. Je gaat binnen 0,6 seconde van het openen van de camera-app over tot fotograferen met de snelle, nauwkeurige Hybrid Autofocus, waardoor je zelfs de spontaanste momenten altijd scherp vastlegt. De energiezuinige Mediatek octa-core processor zorgt voor een vloeiende ervaring zo kun je precies de games spelen, al je foto’s bekijken en video’s maken zoals jij dat graag wilt. De Xperia XA1 en Xperia XA1 Ultra worden in het voorjaar van 2017 uitgebracht met Android N en zijn verkrijgbaar in de kleuren; White, Back, Gold en Pink. De Xperia XA1 heeft een verkoopadviesprijs van 279 euro en voor de Xperia XA1 Ultra heeft een verkoopadviesprijs van 379 euro.

Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1

portablegear.nl