Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Nieuwe Moto G5-reeks

nieuws 26 februari 2017 om 21:24

In Barcelona heeft Motorola de nieuwe Moto G5 en Moto G5 getoond. De Motorola Moto G5 en G5 Plus volgen de Moto G4 en G4 Plus uit 2016 op. De toestellen komen al in maart 2017 beschikbaar.

De nieuwe Moto G5 is voorzien van een metalen design dat beschikbaar is in de kleuren ‘Lunar Grey’ en ‘Fine Gold’. Het slanke, aluminium design is gebaseerd op gebruikersvoorkeuren: in de keuze tussen plastic, glas of metaal, heeft 48 procent een voorkeur voor metaal blijkt uit onderzoek. De smartphone is voorzien van een 2800 mAh batterij, die je van ’s morgens tot ’s avonds kunt gebruiken zonder op te laden. De 10W snellader laadt de Moto G5 op in slechts enkele minuten. De krachtige 1,4 GHz octa-core processor geeft je razendsnel toegang tot foto’s, apps en alles daartussen, zonder vervelende haperingen of vertraging. Verder is de nieuwe Moto G5 voorzien van een vingerafdruklezer en een 13MP camera met fasedetectie voor een snellere scherpstelling van foto’s.

Moto G5
Moto G5

De Moto G5 Plus is een iets grotere en krachtigere uitvoering van de Moto G5. De G5 Plus biedt de meest geavanceerde 12-megapixel camera in zijn klasse. Dankzij de Autofocus Pixels technologie stelt de G5 Plus in een oogwenk het doelwit scherp, zodat je nooit meer het perfecte shot hoeft te missen. Door gebruik te maken van 10 keer meer pixels op de sensor, kun je nu tot 60 procent sneller focussen op het voorwerp dat je wilt vastleggen dan met de Moto G4 Plus. Dankzij een groot f/1.7 diafragma en grotere pixels wordt er meer licht doorgelaten, waardoor het ook mogelijk is om goede foto’s in het donker te maken. De Moto G5 Plus is voorzien van een 3000 mAh all-day batterij en bijhorende TurboPower snellader die zorgt voor een batterijduur van 6 uur in slechts 15 minuten.

Moto G5 Plus
Moto G5 Plus

In Nederland is de Moto G5 met dual sim beschikbaar in maart vanaf € 199,-. De Moto G5 Plus, met dual sim, komt in de lente, vanaf 279 euro.

portablegear.nl