Interessant:

Sony Xperia L1 aangekondigd

nieuws 20 maart 2017 om 11:27

Sony lijkt er geen genoeg van te krijgen en introduceert al weer een nieuwe telefoon. Dit keer gaat het om de Xperia L1, een slanke 5,5-inch smartphone met een aantrekkelijke prijs van 199 euro.

“De Xperia L1 is een smartphone die ontwerp en functie mooi combineert" aldus Tsutomu Sato, Director of Global Product Marketing bij Sony Mobile Communications. “Met een groot display, vloeiende prestaties en iconisch Sony design is de Xperia L1 een smartphone waar je met trots mee kunt pronken.”

Sony Xperia L1 - Zwart
Sony Xperia L1 - Zwart

De Sony Xperia L1 is een typisch midrange toestel. Met de 13-megapixel hoofdcamera schiet je scherpe foto's. Selfies maak je met de 5 megapixel front-camera. Een quad-core processor zorgt voor adequate prestaties. Android 7, 2 GB RAM en 4G zijn standaard.

Sony Xperia L1 - Wit
Sony Xperia L1 - Wit

De Xperia L1 is vanaf eind april verkrijgbaar in het zwart en het wit voor een verkoopadviesprijs van 199 euro. Vorige maand introduceerde Sony twee nieuwe high-end toestellen, de XZs en de XZ Premium. Tevens introduceerde Sony een tweetal nieuwe toestellen in de XA reeks, de XA1 en de XA1 Ultra.

portablegear.nl