Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Alcatel A5 LED met verlichte LED cover

nieuws 27 februari 2017 om 10:03

Alcatel introduceert op het MWC een drietal telefoons voor minder dan 200 euro. De Alcatel A5 LED springt het meest in het oog door de interactieve LED cover, waarmee je telefoon een echte eye-catcher wordt.

“Alcatel biedt met de A5 LED een paar echte fun features, zoals oplichtende notificaties op de LED-cover, de mogelijkheid om zelf, LED-cover-patronen en -thema’s samen te stellen en een indrukwekkende multimedia-ervaring. Het toestel is ideaal voor mensen die graag plezier maken en hun persoonlijkheid willen benadrukken”, zegt William Dowie, Portfolio Management Director van Alcatel.

Alcatel A5 LED
Alcatel A5 LED

Via diverse functies kun je met de A5 LED verschillende LED-lichtshows instellen en zelf bepalen hoe je je persoonlijkheid op je telefoon wilt belichten. Zo kan je verschillende lichtshows instellen voor notificaties van inkomende gesprekken, berichten, alarmen en social media alerts. Met Color Catcher maak je unieke LED-cover-thema’s en -patronen, zodat je elke dag een frisse look hebt.

De A5 LED biedt verder een prima midrange multimedia-ervaring. Het toestel beschikt over een 4G LTE-connectie voor razendsnel streamen en downloaden van muziek en games en de octa-core processor zorgt voor het snel starten van al je favoriete apps. Het 16 GB opslaggeheugen is uitbreidbaar middels een microSD-kaart.

Alcatel A5 LED - Achterkant
Alcatel A5 LED - Achterkant

De Alcatel A5 LED heeft een 5-megapixel front-camera met flits voor nog betere selfies, zelfs wanneer er weinig licht is. De Face Beauty-software voor vlekkeloze afbeeldingen en Face Show, waarmee je je selfies omtovert in je eigen videoclip voor nog meer fun, zijn al vooraf geïnstalleerd. De camera aan de achterzijde heeft een 8-megapixel resolutie en een dual-tone-flitser. De Alcatel A5 LED past perfect in je hand dankzij een ergonomisch design met een slank profiel en afgeronde hoeken.

De A5 LED is vanaf juni 2017 beschikbaar in Europa voor 199 euro. Het toestel wordt geleverd met een Metallic Black LED back cover en een extra Metallic Black, of een Metallic Silver back cover.

Naast de A5 LED introduceert Alcatel nog twee nieuwe smartphones tijdens MWC. Dit zijn de instappers Alcatel A3 en Alcatel U5. Zowel de Alcatel A3 als de Alcatel U5 zijn vanaf mei beschikbaar in Europa voor de prijs van respectievelijk 149 (A3) en 99 (U5) euro. De A3 is verkrijgbaar in de kleuren ‘Prime Black’ en ‘Pure White’. De U5 is beschikbaar in de kleuren ‘Volcano Black met een Cocoa Gray-accent’ en ‘Volcano Black met een Sharp Blue-accent’.

portablegear.nl