Interessant:

Gratis Headset bij pre-order Xperia XZ Premium

nieuws 4 mei 2017 om 12:37

Als je voor 4 juni de Sony Xperia XZ Premium bestelt krijg je een Hi-Res Audio Headphone van Sony met een winkelwaarde van 300 euro cadeau. De XZ Premium is het nieuwe vlaggenschip van Sony voor de komende maanden.

Tijdens het MWC 2017 in Barcelona kondigde Sony de XZ Premium al aan. De XZ Premium heeft een 19 megapixel Motion Eye camera met Super slow motion videofunctie van 960 beelden per seconde. Daarnaast is de XZ Premium de eerste telefoon met een 4K HDR scherm in een smartphone, wat zorgt voor een ongekende kijkervaring. Verder kan je rekenen op een (licht verouderde) Qualcomm Snapdragon 835 processor en een bijzondere geluidservaring door Hi-Res Audio met Digital Noise Cancelling & Stereo Speakers.

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

De headset die Sony bij deze pre-order actie weggeeft is de Sony MDR-100ABN. Deze headset heeft Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid. Door middel van NFC One-Touch leg je een draadloze verbinding in enkele seconden. Digitale Wireless Noise Cancelling zorgt voor minder afleiding van omgevingsgeluid. LDAC ten slotte optimaliseert Hi-Res audiobestanden via draadloze overdracht.

Sony MDR-100ABN
Sony MDR-100ABN

De Xperia XZ Premium is verkrijgbaar in de kleuren Deepsea Black en Luminous Chrome voor een adviesverkoopprijs van 749 euro. De Sony MDR-100ABN h.ear on Wireless NC wordt geleverd in de kleur zwart.

portablegear.nl