Interessant:

Netflix beschikbaar in Nederland

nieuws 11 september 2013 om 09:50

Netflix Inc., het netwerk voor internettelevisie met meer dan 37 miljoen leden wereldwijd, is nu beschikbaar in Nederland. Voor 7,99 euro per maand heb je direct toegang tot series en films die vanaf Netflix te streamen zijn.

Via Netflix kan je series en films kijken wanneer, hoe en waar je maar wil via directe toegang op tv's, tablets, mobiele apparaten, gameconsoles en computers. Kaskrakers uit Hollywood, topseries, documentaires, filmhuis-films, stand-upcomedy, kinderfilms en lokale Nederlandse titels kunnen voortaan ook in Nederland worden gekeken op Netflix.

Vanaf nu zijn alle afleveringen van vier geprezen Netflix series die nog nooit in Nederland te zien zijn geweest, beschikbaar op Netflix, te weten het politieke drama House of Cards, de mystery-serie Hemlock Grove (met Famke Janssen), seizoen vier van de comedy Arrested Development en het gevangenis drama/comedy Orange is the New Black. Derek, een nieuwe comedy van Ricky Gervais, zal in Nederland ook alleen op Netflix beschikbaar zijn vanaf 12 september.

Direct vanaf de launch zijn verder duizenden uren entertainment beschikbaar, waaronder volledige seizoenen van succesvolle Amerikaanse series als Dexter, Homeland, Lost, Modern Family, Pretty Little Liars, Spartacus en The Vampire Diaries. Er zijn op Netflix ook complete seizoenen van internationale tv-series te zien, zoals de populaire Britse series Luther en Sherlock en Scandinavische hitseries zoals The Killing en The Bridge.

Netflix beschikbaar in Nederland
Netflix beschikbaar in Nederland

Netflix biedt een intense kijkbeleving met veel HD-titels en Dolby(r) Digital Plus 5.1 surround sound. Dankzij geavanceerde aanbevelingstechnologieën en de koppeling met Facebook kunnen leden nieuwe series en films ontdekken. Mensen in Nederland kunnen Netflix een maand lang gratis proberen: hiervoor is wel registratie vereist.

"We zijn blij dat we de toekomst van televisie naar Nederland kunnen brengen," aldus Reed Hastings, medeoprichter en Chief Executive Officer van Netflix. "In Nederland hebben veel mensen breedband, maar ze konden tot vandaag niet optimaal profiteren van hun snelle verbinding. Vanaf vandaag kunnen mensen in Nederland zich abonneren op Netflix en direct altijd en overal series en films kijken, voor een laag bedrag per maand."

Netflix