Interessant:

Vodafone geeft Netflix cadeau

nieuws 1 september 2014 om 09:49

Nieuwe én bestaande klanten van Vodafone kunnen vanaf 1 september zes maanden lang profiteren van een Netflix-abonnement. Het is de eerste keer dat Netflix een samenwerking aangaat met een telecombedrijf in Nederland.

Dankzij de exclusieve samenwerking van Vodafone met Netflix krijgen klanten met nieuwe en verlengde Red, Red Super en Red Plus abonnementen zes maanden Netflix cadeau. De actie geldt voor alle nieuwe of verlengde Red, Red Super of Red Plus abonnementen en voor huidige klanten die de 1GB videobundel (á € 10 per maand) voor zes maanden activeren. Bij een 3G- of 4G-verbinding wordt er data uit de bundel gebruikt.

Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "Met Netflix brengen we entertainment dichterbij en kan je overal series en films kijken. Eind september hebben we een landelijk dekkend 4G-netwerk, dus je hoeft niet bang te zijn voor onbedoelde cliffhangers."

Er kan op twee apparaten tegelijkertijd Netflix gekeken worden. Klanten die nog niet over een telefoon met 4G beschikken kunnen ook via hun 3G-netwerk of via WiFi gebruik maken van Netflix. De actieperiode loopt van september tot en met december 2014.

portablegear.nl