Interessant:

KPN introduceert Videoland Unlimited

nieuws 6 november 2013 om 09:41

KPN biedt vanaf 11 november als eerste Videoland Unlimited aan bij Interactieve TV. Voor € 10,- per maand kunnen klanten onbeperkt films en series kijken op hun televisie, laptop, tablet of smartphone.

Videoland Unlimited is een 'all you can watch'-dienst met 2000 films en series uit binnen- en buitenland met exclusieve titels van Nederlandse bodem als Iedereen Is Gek Op Jack, Divorce en Moordvrouw. Videoland Unlimited biedt complete seizoenen van hitseries aan waarmee klanten het hele seizoen in één keer kunnen kijken. Nederlandse en buitenlandse films zoals Süskind en The Kings Speech zijn direct toegankelijk met de afstandsbediening van Interactieve TV. Verder biedt Videoland de allernieuwste blockbusters aan tegen een vergoeding.

Videoland Unlimited is eenvoudig te activeren via de afstandsbediening van Interactieve TV, via MijnKPN of door te bellen met de gratis helpdesk van KPN. Videoland Unlimited is na de eerste betaalde maand dagelijks opzegbaar.

Het aanbod is niet alleen beschikbaar via de tv-ontvanger van KPN. Met de Interactieve TV Online App kan je door het hele huis op elk apparaat kijken: op je laptop, tablet en smartphone. Het hele gezin kan tegelijkertijd op een ander apparaat genieten van films en series met Videoland Unlimited. Klanten die vanaf 11 november Videoland Unlimited activeren, ontvangen twee maanden het complete aanbod gratis.

Videoland Unlimited is een belangrijke concurrent van Netflix, dat sinds september in Nederland beschikbaar is.

Videoland Unlimited
Videoland Unlimited

KPN