Interessant:

T-Mobile G1 in Nederland gepresenteerd

nieuws 9 januari 2009 om 09:57

T-Mobile heeft gisteren de T-Mobile G1, de eerste smartphone met het nieuwe Android-besturingssysteem van Google, officieel in Nederland gepresenteerd.

De T-Mobile HTC G1 werd al in september 2008 wereldwijd officieel geintroduceerd, maar gisteren vond in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam de eerste officiŽle presentatie van het toestel in Nederland plaats. Het aanwezige journaille kan met een voorgeinstalleerde applicatie op het toestel een broodje bestellen.

T-Mobile G1

De T-Mobile G1 wordt gepositioneerd als grote concurrent van de populaire iPhone 3G, die in Nederland overigens ook exclusief bij T-Mobile verkrijgbaar is. De G1 Android Phone is een high-end smartphone met uitschuifbaar toetsenbord en touchscreen. Het is de eerste telefoon die draait op Android, het nieuwe besturingssysteem van internetgigant Google.

In november 2008 vertoonde de T-Mobile G1 nog een vreemde bug en in dezelfde maand kondigde Electronic Arts ook drie games voor het toestel aan. Inmiddels gaan er ook al geruchten over de T-Mobile G2.

T-Mobile verstrekt later deze maand meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van het toestel.

portablegear.nl