Interessant:

T-Mobile G1 officieel geintroduceerd

nieuws 23 september 2008 om 19:35

T-Mobile heeft vandaag de T-Mobile G1, de eerste mobiele telefoon met het Android besturingssysteem van Google, officieel geintroduceerd in de Verenigde Staten.

De T-Mobile G1 is een volledige touchscreen-telefoon met uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Verder is de "gPhone", zoals hij ook wel genoemd wordt, zeer compleet met HSDPA voor snel internet, WiFi, GPS, 3 megapixel camera en push e-mail (daarvoor is wel een Gmail-account benodigd). Microsoft Exchange wordt niet ondersteund. Het toestel is beschikbaar in een zwarte en witte variant.

T-Mobile G1

De T-Mobile G1 is een samenwerking tussen T-Mobile, Google en HTC. Het toestel stond daarom eerder ook wel bekend als de HTC Dream. Google introduceerde Android, een open platform voor mobiele apparaten al in november 2007. Vorige week werd al bekend dat de smartphone vandaag geintroduceerd zou worden.

T-Mobile G1

T-Mobile G1

Vanaf 22 oktober is de T-Mobile G1 exclusief verkriijgbaar bij T-Mobile in de Verenigde Staten. Nederland moet wat langer wachten op de 'Android Phone': hier ligt het toestel vanaf het eerste kwartaal van 2009 in de winkel.

T-MobileG1.com