Interessant:

Casio introduceert zes nieuwe EXILIM-camera's

nieuws 9 januari 2009 om 10:22

Casio heeft op de CES 2009 zes nieuwe digitale EXILIM-camera's geintroduceerd: de high-speed EX-FS10 en EX-FC100 en de compacte EX-400, EX-Z270, EX-S12 en EX-Z1.

De slanke en compacte high-speed EXILIM-modellen EX-FS10 en EX-FC100 beschikken over een burst-fotografiefunctie die sneller is dan die van digitale spiegelreflexcamera's. Door de grootte van de chip en de beeldsensor te verkleinen, is Casio erin geslaagd twee zeer compacte camera's te maken, die dertig foto's per seconde en high-speed video's met een maximum van duizend beelden per seconde kunnen maken. De EX-FS10 is een camera van creditcardformaat, die slechts 16,3 millimeter dik is. De EX-FC100 is een compacte camera die perfect past in de palm van de hand. Beide camera's bieden tevens een aantal innovatieve functies, waaronder video-opnamen die in slow motion zijn af te spelen. Vervolgens kan de gebruiker beelden uit de video-opname selecteren en deze bewaren als foto.

Casio EX-FC100

De Casio EXILIM-modellen EX-Z400, EX-Z270 en EX-S12 halen het uiterste uit de high-speed beeldverwerkingstechnologie van Casio. Hiermee kan je bewegende beelden knippen en op een andere achtergrond plakken. Deze functie maakt het makkelijk om een virtuele scène te creëren uit twee aparte foto's.

Casio EX-Z400

De Casio EXILIM EX-Z1 is een camera met een compacte body gebaseerd op een nieuw designconcept. Verder maakt deze camera gebruik van verschillende geavanceerde en toegankelijke fotografiemogelijkheden.

Casio EX-Z1

portablegear.nl