Interessant:

Op 29 juli start T-Mobile met de verkoop van de iPhone 4 in Nederland.

nieuws 20 juli 2010 om 09:41

T-Mobile heeft de prijzen van de iPhone 4 bekend gemaakt; je moet diep in de buidel tasten om de - door problemen geplaagde - iPhone 4 te bemachtigen.

iPhone 4 prijzen bekend

De iPhone 4 is schreeuwend duur. Alleen bij het duurste abonnement van € 109,95 per maand (2 jaar) hoef je niks bij te betalen voor de iPhone (16 GB). Voor die € 109,95 krijg je overigens wel 1000 minuten of sms'jes per maand.

Met de (goedkoopste) bundel van € 29,95 per maand (2 jaar) heb je per maand 150 belminuten en sms'jes. Voor het toestel betaal je dan wel € 169,95 (16 GB) of € 269,95 (32 GB).

Als schrale troost krijg je bij de iPhone 4 dus wel een gratis hoesje, zodat je ontvangst op peil blijft. Of de ontvangst bij T-Mobile zelfs met hoesje op peil blijft is de vraag, gezien de netwerkproblemen waar T-Mobile de afgelopen tijd mee kampte.

De iPhone 4 is het eerste iPhone-model waarop veel kritiek is gekomen, voornamelijk door ontvangstproblemen die ontstaan als je het toestel op een bepaalde manier vasthoudt. Afgelopen weekend presenteerde Apple de 'oplossing' voor het ontvangstprobleem in de vorm van een gratis beschermhoesje.

De iPhone 4 draait standaard op iOS 4, Apple's vernieuwde besturingssysteem dat eindelijk multitasking ondersteunt. Nieuw ten opzichte van voorgaande iPhone-modellen is verder onder meer een verbeterde 5 megapixel camera met HD-videorecording en een frontcamera met de FaceTime-applicatie om mee te videochatten.

portablegear.nl