Interessant:

Vodafone met speciale iPad bundel

nieuws 20 juli 2010 om 10:42

Zowel T-Mobile als Vodafone komen met speciale iPad data-bundels. Bij T-Mobile betreft een prepaidconstructie en bij Vodafone een contract met een looptijd van 1 maand.

T-Mobile
T-Mobile introduceert speciaal voor de iPad twee verschillende internet bundels. Eén bundel voor gemiddeld datagebruik met 200 MB voor € 9,95 en één voor intensief gebruik met 2 GB voor € 29,95. De bundels zijn 30 dagen geldig. Ook zonder bundel kan je natuurlijk gebruik maken van mobiel internet, de kosten zijn dan € 0,20 per MB.

Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: "De iPad in combinatie met ons PrePaid Internet geeft een geweldige mobiele internet ervaring. Bovendien biedt deze oplossing de klant flexibiliteit met de verschillende bundels. De ene keer gebruikt een klant nu eenmaal meer dan de andere keer."

Vodafone
Ook Vodafone introduceert vanaf 23 juli 2010 data abonnementen voor de iPad. De abonnementen zijn per maand opzegbaar. Een 500 MB per maand abonnement kost € 20,-. Een 2 GB per maand bundel kost € 30,-.

"Onze mobiele breedband abonnementen voor iPad Wi-Fi + 3G bieden klanten altijd en overal een snelle en betrouwbare verbinding," zegt Bart Hofker, Directeur Consumentenmarkt van Vodafone Nederland. "We geven klanten de mogelijkheid om alles uit hun iPad te halen wanneer ze dat willen, of ze nu onderweg zijn, thuis of in het buitenland."

portablegear.nl