Interessant:

T-Mobile G2 Touch met Android officieel

nieuws 30 juli 2009 om 11:05

Iedereen wist al lang dat deze smartphone eraan kwam, maar T-Mobile heeft vandaag eindelijk zelf de T-Mobile G2 Touch met Android officieel aangekondigd.

Volgende week introduceert T-Mobile de T-Mobile G2 Touch in het zwart. Het is de tweede Android-telefoon die in Nederland bij T-Mobile verschijnt, na de T-Mobile G1. Uiteraard ondersteunt deze "Google-telefoon" alle bekende Google-diensten, zoals Google Search, Google Mail, Google Maps, YouTube en direct toegang tot de Android Market. Daarnaast beschikt de G2 Touch over WiFi, GPS, HSDPA en een 5 megapixel camera. In tegenstelling tot de T-Mobile G1 is er echter geen uitschuifbaar qwerty-toetsenbord meer: alleen nog een touchscreen. Microsoft Exchange Server wordt ook ondersteund, ondanks eerdere berichten dat dat niet het geval zou zijn.

T-Mobile G2 Touch

De T-Mobile G2 Touch is T-Mobile's versie van de HTC Hero, maar dan zonder het nieuwe HTC Sense-interface. De G2 Touch is verkrijgbaar vanaf 0 euro in combinatie met een 2-jarig T-Mobile Relax 150-abonnement inclusief web'n'walk standaard.

portablegear.nl