Interessant:

DutchCowboys lanceert iPhone-applicatie

nieuws 30 juli 2009 om 10:43

DutchCowboys, ook de uitgever van het bekende mobiele blog MobileCowboys, heeft een gratis iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je direct op je iPhone de blogs kan volgen.

De mobiele site voor de iPhone heeft dezelfde look & feel als de websites en biedt overeenkomstige features als direct reageren op een artikel, een koppeling met Twitter en een videokanaal met de YouTube-video's die ook op de sites worden getoond.

Vanaf de startpagina van de iPhone zijn via het DC-icoon de verschillende Cowboys-blogs toegankelijk. Naast DutchCowboys en MobileCowboys is hiermee zodoende ook DutchCowgirls toegankelijk vanaf de iPhone. Via tabbladen kan gewisseld worden tussen de content van de drie sites. Je krijgt in eerste instantie een overzicht van de verschillende artikelen te zien. Door op de link te klikken, verschijnt het complete artikel. Alle reacties op een artikel zijn direct onder het artikel weergegeven.

iPhone-applicatie DutchCowboys

Het is mogelijk om via je iPhone te reageren (zonder in te loggen) op artikelen: direct of via Twitter. Deze reacties worden eveneens getoond op de website. De iPhone-reageerder wordt op de site kenbaar gemaakt met een iPhone- of Twitter-icoon, plus de naam van degene die reageert. De Twitter-functie binnen de DC-applicatie biedt een overzicht van alle Twitter-berichten behorende bij de verschillende sites. Ook is het mogelijk om via Twitter te reageren op artikelen of deze te 'retweeten', al dan niet begeleid van een eigen boodschap.

Je kan hier de iPhone-applicatie van DutchCowboys/MobileCowboys gratis downloaden.

MobileCowboys