Interessant:

HTC Hero is T-Mobile G2 Touch

nieuws 28 juli 2009 om 08:30

De HTC Hero is reeds verkrijgbaar, maar met T-Mobile's uitvoering van deze Android-smartphone - de G2 Touch - wil het nog maar niet echt opschieten.

De HTC Hero, de opvolger van de HTC Magic, werd in juni geintroduceerd en is inmiddels verkrijgbaar. HTC heeft daarmee momenteel een dominante positie op het gebied van Android-smartphones, want naast de modellen van T-Mobile - die ook door HTC zijn ontwikkeld -, is de Samsung i7500 Galaxy momenteel de enige Android-telefoon op de markt.

De eerste Android-telefoon in Nederland was de T-Mobile G1. T-Mobile zal over enige tijd de opvolger van dit toestel introduceren, de T-Mobile G2 Touch, een aangepaste versie van de HTC Hero. Overigens heeft T-Mobile ook een eigen versie van de HTC Magic, de T-Mobile myTouch 3G. De T-Mobile modellen zouden naar verluidt niet beschikken over het vernieuwde HTC Sense-interface, dat wel te vinden is op de originele Hero. Volgens de geruchten zou dat komen doordat deze toestellen door het leven gaan als "Google Phones" in plaats als HTC smartphones en HTC daarom niet hun exclusieve interface wil afstaan. Het blijkt echter dat T-Mobile toch het HTC Sense-interface heeft mogen gebruiken.

De G2 Touch noch de myTouch 3G zijn momenteel in Nederland verkrijgbaar en het is ook onduidelijk of en wanneer T-Mobile ze in ons land zal introduceren. We houden je uiteraard op de hoogte als T-Mobile er meer over bekend maakt.

>>> Lees hier verder over de officiŽle release van de T-Mobile G2 Touch in Nederland.

portablegear.nl