Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Stun gun vermomd als mobieltje

nieuws 3 april 2007 om 15:27

In Amerika is ophef ontstaan over de vrije verkoop van een stun gun in de vorm van een mobiele telefoon. Een stun gun is een wapen dat een zeer krachtige elektrische schok geeft, waardoor je een aanvaller tijdelijk kunt verlammen.

De Cell Phone Stun Gun ziet eruit als een normaal mobieltje. Het apparaat is niet te gebruiken als normale telefoon, onder de behuizing bevindt zich elektronica die een schok van 800.000 volt kan geven. De Cell Phone Stun Gun gebruikt drie batterijen. Een veiligheidsknop moet ervoor zorgen dat de stun gun niet per ongeluk een schok geeft.

Cell Phone Stun Gun

De Cell Phone Stun Gun kost 60 dollar en is alleen in bepaalde Amerikaanse staten te verkrijgen, in Nederland zijn stun guns verboden.

Het is niet de eerste keer dat er ophef ontstaat over een stun gun vermomd als mobieltje, in 2005 dook de eerste stun gun in de vorm van een mobieltje op.