Interessant:

Kodak met 8 en 10 megapixels

nieuws 3 april 2007 om 13:56

Kodak introduceert twee nieuwe digitale point en shoot camera’s. De Kodak Easyshare V1003 Zoom Digital Camera – met 10-megapixel resolutie en de Kodak Easyshare V803 Zoom Digital Camera – met 8-megapixel resolutie, zijn uitgerust met 3X Kodak RETINAR optische zoomlenzen, en worden geleverd in een veelvoud aan kleurkeuzes met leuke accessoires om aan te sluiten op ieders persoonlijke stijl.

Kodak V803

De Kodak Easyshare camera’s zijn beschikbaar in verscheidene kleuren waaronder: pink bliss, red shimmer, cosmic blue, mystic purple, golden dream, white glaze, silver essence, slate gray en java black. Om de gekleurde camera’s te complementeren biedt Kodak een reeks leuke en hippe camera-accessoires waarmee je digitale camera echt iets van jezelf wordt. Bijvoorbeeld een draagriem uitgevoerd met kralen en een lijn van fraai gestileerde leren cameratassen.

Kodak V1003

Het nieuwe menu genaamd “Maintain Settings” slaat de favoriete instellingen op voor flits, witbalans, ISO en resolutie tussen gebruiksmomenten, waardoor tijd wordt bespaard en de camera altijd is ingesteld op de persoonlijke voorkeuren. Met de Favorites optie kan men bijzondere foto’s altijd op de camera laten om zo te kunnen laten zien en te delen, zonder dat het interne geheugen volledig gebruikt wordt.

De Kodak Easyshare V1003 Camera heeft een adviesprijs van EURO 249 en de V803 camera kost EURO 199 (adviesprijs). De hippe camera-accessoires zijn al verkrijgbaar vanaf EURO 19,99.