Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Stun Gun vermomd als mobieltje

nieuws 27 juli 2009 om 09:30

In de Australische stad Melbourne is een dronken jongere opgepakt omdat hij een stun gun die eruit zag als een mobieltje bij zich had.

De politie heeft de telefoon in beslag genomen omdat het gebruik en het bezit van stun guns in AustraliŽ, net als in Nederland, verboden is.

De ingenomen stun gun was de Immobilizer, die er op het eerste gezicht inderdaad uitziet als een gewone telefooon. Het is echter mogelijk om er stroomstoten van 900.000 volt mee te geven. Ook beschikt de stun gun-telefoon over een ingebouwde zaklamp.

The Immobilizer Stun Gun Cellphone

In Amerika zijn stun gun-telefoons gewoon verkrijgbaar bij grote winkelketens, zoals de Wal-Mart. In verschillende staten en steden zijn ze echter wel verboden. In 2007 was er in Amerika ophef om de verkoop van een andere Cell Phone Stun Gun. Met de PRETENDER Cell Phone Stun Gun, die in 2008 in de Verenigde Staten op de markt kwam, kunnen zelfs schokken tot 950.000 volt worden gegeven.

textually.org