Interessant:

KNIPPR ook via Apple TV en Google Chromecast

nieuws 12 juli 2016 om 12:18

Met de TV-dienst KNIPPR van T-Mobile kan je nu ook live televisie streamen via Apple TV en Google Chromecast. Klanten van KNIPPR kunnen hun favoriete tv-zenders vanaf nu dus niet alleen bekijken op een smartphone, tablet of laptop maar ook op een groot tv-scherm tot in HD-kwaliteit.

Met KNIPPR kan je zelf extra zenders kiezen bovenop het basis zenderaanbod en tv kijken waar, wanneer en hoe je dat wilt. Vanaf vandaag kan dat met de KNIPPR-app voor Apple TV 4 en binnenkort volgt ook de integratie met eerdere generaties van Apple TV op basis van AirPlay. Naast Apple TV kunnen KNIPPR-klanten ook gebruikmaken van Google Chromecast om tv te kijken. Deze functie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Alle tv-zenders die een klant in zijn persoonlijke zenderaanbod heeft, zijn direct te bekijken op televisies die voorzien zijn van een Google Chromecast.

“KNIPPR biedt alle populaire functies die consumenten vandaag de dag graag gebruiken. Zo open je via één druk op de knop een overzichtelijke tv-gids met informatie over zenders, programma’s en films. Naast het kijken van live uitzendingen biedt KNIPPR de mogelijkheid programma’s voor alle tv-zenders tot zeven dagen terug te bekijken. De KNIPPR-app voor Apple TV 4 bevat bovendien een intuďtieve zoekfunctie waardoor alle programma’s eenvoudig te vinden zijn. Ook Pauzeren en Begin Gemist zijn standaard beschikbaar voor iedere tv-zender.” aldus T-Mobile in een persbericht.

Johan Trouwborst, Manager KNIPPR: “Met KNIPPR geven we de regie aan de consument. Deze kan zelf bepalen wat hij wil zien, waar en wanneer. Klanten beschikken met KNIPPR over een platform waarop content eenvoudig te bekijken is met je eigen apparaten. Met de ondersteuning van Apple TV 4 en Google Chromecast bieden we nog meer vrijheid om kabelvrij tv te kijken op een scherm naar keuze. Dat betekent vanaf nu ook interactief tv-kijken op je televisie zonder verplichte set-top boxes en exotische afstandsbedieningen. Komende periode blijven we nieuwe features toevoegen, zoals de integratie met andere generaties van Apple TV. Daarnaast blijven we het nu al rijke zenderaanbod verder uitbreiden. Alles voor optimale keuzevrijheid voor onze kijkers.”

portablegear.nl