Interessant:

KNIPPR nu ook op Samsung Smart TV

nieuws 23 augustus 2017 om 15:56

De digitale televisiedienst KNIPPR van T-Mobile is vanaf vandaag beschikbaar met een app op de Samsung Smart TV. Met de KNIPPR-app voor Samsung Smart TV hebben je toegang tot live tv en het bijbehorende on-demand-aanbod zonder extra apparatuur.

Als je in het bezit bent van de nieuwste Samsung Smart TV (2017) kan je de KNIPPR-app vanaf vandaag downloaden via de Samsung App Store. Samsung zal de app ook vooraf installeren op nieuwe Smart TV-modellen vanaf 2017. Ook op de Smart TV van Samsung biedt KNIPPR een overzichtelijke tv-gids en een handige zoekfunctie om favoriete programma’s snel te vinden en deze te bekijken op een tijdstip naar keuze. Daarbij kunnen programma’s tot zeven dagen terug bekeken worden en kunnen tv-beelden eenvoudig gepauzeerd en terug- of vooruitgespoeld worden.

“Met de toevoeging van KNIPPR aan het ecosysteem van de Samsung Smart TV zetten we de volgende, belangrijke stap in het tegemoet komen in klantbehoeften”, zegt Rick Fens, Senior Content Manager bij Samsung Benelux. “Het aanbieden van live tv, zonder extra kabels, kastjes of afstandsbedieningen stond hoog op het verlanglijstje. En dankzij KNIPPR kunnen we daar nu invulling aan geven. Het onderstreept eens te meer de veelzijdigheid van onze Smart TV’s. Bij Samsung gaan wij onverminderd door met innoveren. Of het nu met nieuwe technologieën is of door het aangaan van partnerships, ons doel is de gebruikservaring van onze producten en services te optimaliseren.”

Johan Trouwborst, Manager bij KNIPPR zegt hierover: “Er wordt in Nederland steeds minder lineair televisie gekeken. Een steeds grotere groep consumenten overweegt het stopzetten van het traditionele kabelabonnement met de grote zenderpakketten. De consument wenst absolute vrijheid om zelf te bepalen welke tv-programma’s ze willen zien en op een tijdstip en locatie naar keuze. Dat is precies waar we met KNIPPR op inspringen. De samenwerking met Samsung is weer een stap richting die ultieme vrijheid. Geen traditioneel kabelabonnement met extra kastjes, kabels en een te groot zenderpakket. Met KNIPPR hebben klanten eenvoudig toegang tot eigen gekozen tv-zenders op het grote Samsung tv-scherm. We zullen de mogelijkheden en keuzevrijheid voor onze klanten blijven uitbreiden via vergelijkbare samenwerkingsverbanden, innovatieve technologie en een groeiend zenderaanbod.”

portablegear.nl