Interessant:

KPN Play krijgt gratis tweede stream

nieuws 22 juli 2016 om 15:21

KPN voegt een gratis tweede stream toe aan haar Play tv-dienst. Dankzij de tweede stream kan je nu op twee apparaten tegelijkertijd live televisie kijken. Met deze uitbreiding komt Play tegemoet aan een van de wensen van haar abonnees.

De online tv-dienst Play van KPN verdubbelt het aantal streams dat in een abonnement zit: in plaats van een stream krijgen klanten vanaf nu gratis een tweede stream standaard in hun Play abonnement. Dit betekent dat je met één abonnement tegelijkertijd op twee verschillende devices TV kan kijken. Bij een Play abonnement kunnen maximaal vijf devices tegelijkertijd geregistreerd zijn.

KPN introduceerde in november 2015 de online tv-dienst Play en speelde daarmee als eerste Nederlandse provider in op de veranderende manier van tv kijken. Steeds meer mensen kijken tv via tablet, smartphone of Chromecast. Play is een app voor iOS en Android waarmee klanten overal in Nederland via de tablet en smartphone kunnen kijken naar een uitgebreid tv-aanbod: de 26 meest populaire tv-zenders inclusief premium content van HBO, exclusieve content van KPN Presenteert en meer dan 350+ films en series uit een uitgebreid On Demand aanbod van meer dan 1000 uur. Met Play van KPN kijk je daarnaast programma's terug die je opgenomen of hebt gemist. Play kost tijdelijk 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken.

Ondertussen heeft T-Mobile ook haar eigen TV-dienst geintroduceerd met de exotische naam KNIPPR.

portablegear.nl