Interessant:

Ook Bragi The Dash draadloze oordoppen naar Nederland

nieuws 8 juli 2016 om 15:40

Draadloze oordoppen zijn hot. Naast Motorola en Samsung komt nu ook Bragi met draadloze oordoppen, genaamd The Dash. Met een opslag van 4GB en waterdicht tot 1 meter diepte, is The Dash in te zetten in elke tak van sport. The Dash zit niet in de weg en geeft feedback over al je prestaties.

The Dash is eenvoudig te bedienen via een unieke aanraak-interface op de oordoppen. Daarnaast is het mogelijk om met The Dash onderwater te zwemmen en kan het systeem optreden als gehoorapparaat. Als je behoefte hebt aan rust dan kan je via The Dash ook het geluid van je omgeving uitzetten dankzij de functie; Audio-transparency die dit filtert.

Bragi The Dash
Bragi The Dash

Muziek speel je af via een Bluetooth verbinding met je Smartphone of dankzij de 4GB opslag, direct vanaf The Dash zelf. De Nederlandse prijs van The Dash is nog niet bekend.

Bragi is een Duits bedrijf opgericht in 2013 door Nikolaj Hviid. Een jaar later is het bedrijf live gegaan op het crowdfunding platform Kickstarter met hun eerste product: The Dash. Met meer dan 16.000 donateurs werd de campagne van Bragi de meest succesvolle Europese campagne ooit.

Naast The Dash komt Samsung binnenkort ook met draadloze oordoppen op de markt, de Galaxy Gear IconX. Ook Motorola betreedt de markt van draadloze oordoppen met de VerveOnes en VerveOnes+.

portablegear.nl