Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Angry Birds 2 officieel beschikbaar

nieuws 31 juli 2015 om 09:48

De Finse gameontwikkelaar Rovio heeft Angry Birds 2 officieel beschikbaar gesteld voor iOS en Android. Het spel is free-to-play, maar bevat wel advertenties en optionele in-app aankopen met prijzen varierend van € 0,99 tot € 99,99 per item.

Angry Birds 2 werd eerder deze maand reeds aangekondigd. Anders dan de naam doet vermoeden is dit alweer het dertiende (!) deel in de Angry Birds-serie. Eerder bracht Rovio het spel als soft-launch uit onder de titel Angry Birds Under Pigstruction. Nieuw in Angry Birds 2 zijn onder meer gelaagdere levels, levels met eindbazen en spreuken (uiteraard ook tegen betaling verkrijgbaar) waarmee je je vogels sterker kan maken. De basis van de gameplay (vogels katapulteren om de varkens te vernietigen) is ongewijzigd gebleven.

Angry Birds 2
Angry Birds 2

"Designtechnologie is enorm geevolueerd sinds de lancering van de originele game in 2009", vertelt Rovio co-oprichter Niklas Head. "Met Angry Birds 2 wilden wij het niveau van diepte en detail brengen die je voorheen alleen in consolegames en animatieseries zag - en een nieuw spel creeren dat zowel kinderen als volwassenen niet zullen kunnen neerleggen."

Angry Birds 2 is gratis beschikbaar voor iOS (vanaf 7.0) en Android (vanaf 4.0). Het spel bevat wel advertenties en optionele in-app aankopen met prijzen varierend van € 0,99 tot € 99,99 per item. Rovio beweert dat het spel in de eerste 12 uren na release al 1 miljoen keer is gedownload.

Rovio