Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Angry Birds 2 bijzonder populair in China

nieuws 18 augustus 2015 om 09:58

Volgens spelontwikkelaar Rovio is Angry Birds 2 in de eerste twee weken na release al 30 miljoen keer gedownload. Het spel is vooral bijzonder populair in China: maar liefst 10 miljoen van de downloads waren afkomstig uit dat land.

Angry Birds 2 werd in de eerste 12 uur na release reeds 1 miljoen keer gedownload, na een week stond de teller op 20 miljoen en na twee weken op 30 miljoen. Een derde van de 30 miljoen downloads is afkomstig uit China. Toch is er nog een lange weg te gaan om het origineel te passeren: dat spel (uitgebracht in 2009) is meer dan 2 miljard keer gedownload, alle platformen waarop het beschikbaar is bij elkaar opgeteld. 

Angry Birds 2 bijzonder populair in China
Angry Birds 2 bijzonder populair in China

Angry Birds 2 is gratis beschikbaar voor iOS (vanaf 7.0) en Android (vanaf 4.0). Het spel bevat wel advertenties en optionele in-app aankopen met prijzen varierend van € 0,99 tot € 99,99 per item. Het spel krijgt zowel van recensenten als spelers veel kritiek vanwege de opdringerige in-app aankopen.

Rovio