Interessant:

Shakira-vogel in Angry Birds

nieuws 19 september 2015 om 10:59

Spelontwikkelaar Rovio heeft een vogel gebaseerd op de wulpse Colombiaanse zangeres Shakira in Angry Birds POP! geintroduceerd. De Shakira Bird komt op termijn ook naar Angry Birds Friends en Angry Birds 2.

"Iedereen bij Rovio houdt van games maken en spelen", vertelt Peter Vesterbacka, de hoofdvogel van Rovio. "Ik had erg veel geluk dat ik Shakira in Camp Nou mocht ontmoeten. Net zoals iedereen bij Rovio van games houdt, houdt Shakira van muziek. Binnen vijf minuten was het duidelijk dat we iets samen moesten doen. Ik ben erg blij het eerste resultaat van onze samenwerking te zien. Het team heeft een fantastisch nieuwe vogel ontworpen. Maar dat is nog maar het begin van onze vriendschap. Je zal de Shakira Bird binnenkort ook in Angry Birds Friends en Angry Birds 2 gaan zien."

Shakira-vogel in Angry Birds
Shakira-vogel in Angry Birds

De Shakira Bird zal je echter als eerste vinden in de puzzelgame Angry Birds POP! Om haar te krijgen moet je de game updaten. De speciale kracht van de Shakira Bird is dat zij bubbels in extra beurten kan omzetten.

Rovio