Interessant:

Lonely Planet Guide bij Samsung Preston of Samsung S3500

nieuws 31 juli 2009 om 10:30

Samsung, Vodafone en Lonely Planet hebben een leuke actie voor de vakantie: bij de aankoop van een Samsung Preston of een Samsung S3500 krijg je een gratis Lonely Planet Guide.

De actie loopt t/m 30 september 2009 en geldt alleen als je de telefoon bij Vodafone aanschaft. Op de site van Samsung kan je het IMEI-nummer van je toestel invullen om te controleren of je recht hebt op een Lonely Planet gids. Je IMEI-nummers kom je te weten door #06# op je telefoon in te toetsen.

De Samsung Preston (S5600) is een aantrekkelijke telefoon met volledig touchscreen, 3 megapixel camera en HSDPA-ondersteuning voor snel internet. Bij deze telefoon kan je een Lonely Planet Country Guide krijgen van AustraliŽ, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, IndonesiŽ, ItaliŽ, Peru, Spanje, Thailand of Zuid-Afrika.

De Samsung S3500 is een eenvoudig slider-toestel met 2 megapixel camera en FM-radio, die verkrijgbaar is als Vodafone Prepaid. Bij dit toestel kan je kiezen uit een gratis Lonely Encounter Guide van Amsterdam, Barcelona, Londen, New York of Parijs.

portablegear.nl