Interessant:

HTC Magic eindelijk definitief in Nederland

nieuws 7 mei 2009 om 09:40

Vodafone heeft de HTC Magic eindelijk definitief aangekondigd voor Nederland; inmiddels is het mogelijk om je te pre-registreren voor deze tweede Android-smarpthone.

De HTC Magic is een toestel in tablet-style, met touchscreen en een eenvoudig te bedienen interface, die draait op het Android-besturingssysteem van Google. De Magic, die beschikt over een en 3.2" QVGA touchscreen scherm met een bewegingssensor om te kunnen wisselen tussen portait en landscape modus, is beschikbaar in het zwart en wit.

Andere kenmerken zijn een intern geheugen van 500 MB, met een capaciteit voor 8GB extern geheugen, een afneembare batterij en ondersteuning van Quad-band GSM, dual-band UMTS, HSDPA/HSUPA, Wi-fi, GPS en een 3,2 megapixel camera die video-opname en MMS ondersteunt. De Magic is het tweede Android-toestel in Nederland, na de T-Mobile HTC G1. Binnenkort komt ook Samsung met een Android-smarpthone, de Samsung i7500.

Vodafone introduceert HTC Magic exclusief in Nederland

Bart Hofker, Director Consumer Business Unit, Vodafone Nederland: "De HTC Magic, de laatste Android-telefoon, is een zeer compact en licht toestel. Het heeft een elegant en gestroomlijnd design en natuurlijk talloze nieuwe toevoegingen, waaronder verbeteringen aan de volledig geoptimaliseerde internet browser."

Je kan je pre-registreren voor de HTC Magic via http://www.vodafone.nl/magic.

Vodafone