Interessant:

T-Mobile MyTouch 3G: opvolger G1

nieuws 4 mei 2009 om 10:01

De website TmoNews, die T-Mobile VS nauw volgt, weet te melden dat T-Mobile in de Verenigde Staten de T-Mobile MyTouch 3G gaat uitbrengen, een variant van de HTC Magic.

De T-Mobile MyTouch 3G wordt dan T-Mobile's opvolger van de T-Mobile HTC G1. Eerder kondigde Vodafone al de HTC Magic aan, die eveneens de G1 opvolgt. De MyTouch 3G zou dan ook een variant zijn van de HTC Magic. Het is nog steeds onduidelijk of het toestel in Nederland uitkomt als de MyTouch 3G bij T-Mobile of als de HTC Magic bij Vodafone. Dat laatste lijkt echter het waarschijnlijkst, aangezien het eerder mogelijk was om je bij Vodafone/HTC in te schrijven voor de HTC Magic. Bovendien is het toestel ook in Duitsland verkrijgbaar als de HTC Magic.

Wanneer we het tweede toestel van HTC (met Vodafone of T-Mobile) met Google's Android-besturingssysteem in Nederland gaan zien, is nog even afwachten. Binnenkort is wel Samsungs eerste Android-telefoon verkrijgbaar, de Samsung i7500.

>>> Lees hier meer over de officiŽle release van de HTC Magic bij Vodafone Nederland in mei 2009 of over de officiŽle release van de T-Mobile myTouch 3G in juni 2009.

TmoNews