Interessant:

Nokia introduceert superdunne Nokia E52

nieuws 6 mei 2009 om 15:04

Nokia heeft een nieuw superdun model in de E-serie geïntroduceerd; de Nokia E52 is slechts 10 mm dik en heeft een actieve spreektijd van maar liefst 8 uur voordat je hem hoeft op te laden.

Naast de actieve spreektijd van 8 uur heeft de Nokia E52 ook een zeer lange standytijd van maar liefst ongeveer 23 (!) dagen. Verder is de E52 een typisch model uit de E-serie, waardoor het toestel qua design dan ook erg lijkt op eerder aangekondigde modellen als de Nokia E55 en de Nokia E63.

Nokia E52

Wat betreft functionaliteiten doet deze smartphone absoluut niet onder voor zijn voorgangers. Zo is de Nokia E52 zeer compleet op het gebied van connectiviteit met WiFi, HSDPA en Bluetooth. Daarnaast wordt ook e-mailen eenvoudig gemaakt dankzij de ondersteuning van Nokia Messaging, Mail for Exchange en IBM Lotus Notes Traveller.

Nokia E52

Naast deze functies beschikt de E52 echter ook over voldoende mogelijkheden tot ontspanning met een 3,2 megapixel camera met videocorder, FM-radio en muziekspeler. Prettig is dat er ook een 3,5 mm aansluiting voor standaard headsets aanwezig is. Tevens behoort navigeren tot de mogelijkheden dankzij aGPS met Nokia Maps.

De Nokia E52 komt vanaf het derde kwartaal op de markt en gaat 292 euro (incl. BTW) kosten. Het toestel is dan verkrijgbaar in een gouden of grijze aluminium uitvoering.

Nokia