Interessant:

T-Mobile myTouch 3G officieel aangekondigd

nieuws 22 juni 2009 om 09:43

T-Mobile heeft zijn tweede Android-telefoon officieel aangekondigd; de T-Mobile myTouch 3G is een smartphone met volledig touchscreen, WiFi, 3,2 megapixel camera en support voor Exchange.

De T-Mobile myTouch 3G lekte al eerder uit, maar nu heeft T-Mobile het toestel dus officieel aangekondigd. De myTouch 3G is in feite hetzelfde toestel als de HTC Magic, die bij Vodafone verkrijgbaar is. Het Android-toestel is nu dus onder een andere naam ook bij T-Mobile beschikbaar.

T-Mobile myTouch 3G

De T-Mobile myTouch 3G is de opvolger van T-Mobile G1, T-Mobile's eerste Android-toestel. In tegenstelling tot de G1 heeft de myTouch 3G geen uitschuifbaar qwerty-toetsenbord, maar alleen een touchscreen. Uiteraard worden dankzij Google's Android-besturingssysteem ook alle bekende Google-diensten ondersteund, zoals Google (Voice) Search, Google Maps, Street View, YouTube en Picasa.

T-Mobile myTouch 3G

De T-Mobile myTouch 3G met Google ligt vanaf eind juli in de winkels; pre-orders kan je plaatsen vanaf 9 juli. De myTouch 3G komt beschikbaar in de kleuren zwart, wit of 'merlot'-rood. Een ander Android-toestel dat momenteel op de markt is, is de Samsung i7500.

T-Mobile