Interessant:

Canon IXUS 110 IS en IXUS 990 IS getoond

nieuws 19 februari 2009 om 11:30

Het assortiment van Canon is uitgebreid met de Canon IXUS 110 IS en de IXUS 990 IS. Met de IXUS 110 IS maak je uitstekende groothoekopnames. Met de IXUS 990 IS beschik je daarentegen over een vijfvoudige optische zoom.

Canon IXUS 990 IS

De IXUS 110 IS heeft een groothoek-zoomobjectief, breedbeeld-LCD en functies voor HD-breedbeeldmovies. De Canon IXUS 110 IS is daarmee een uitgebreide HD groothoekcamara. De Canon IXUS 990 IS biedt een vijfvoudige optische zoom voor flink telebereik en geeft beelden scherp weer op het 3,0” PureColor LCD II.

Canon IXUS 110 IS

Nieuw is de Smart Auto mode waarin scènedetectietechnologie wordt gebruikt voor het produceren van prachtige foto's door 'te mikken en te klikken'. Beide 12,1 megapixel nemen daarnaast video op in HD-kwaliteit (1280 x 720, 30 fps). Met de HDMI-aansluiting sluit je beide toestellen bovendien gemakkelijk op compatibele HD-televisies aan.

Bijzonder is het nieuwe Active Display. Dit is een leuke en interactieve manier om beelden te bekijken: door de camera tijdens het weergeven voorzichtig te bewegen, wordt een bladerfunctie geactiveerd. Door een verbeterde en fraaiere grafische gebruikersinterface zijn beide modellen - volgens Canon - gemakkelijker in gebruik dan ooit.

De IXUS 110 IS is leverbaar in de kleuren goud, zilver, roze of blauw – terwijl de IXUS 990 IS is voorzien van een klassiek metalen afwerking.

"Deze camera's combineren nieuwe niveaus van intelligente functionaliteit met het opvallende design dat alleen IXUS biedt," aldus Rainer Fuehres, Head of Canon Consumer Imaging Europe.

portablegear.nl