Interessant:

Waterdichte Canon PowerShot D10 duikt op

nieuws 19 februari 2009 om 11:23

Canon heeft zijn eerste waterdichte digitale compact camera, de Canon PowerShot D10, aan pers en publiek getoond. De PowerShot D10 combineert draagbare robuustheid met een uitstekende beeldkwaliteit.

De PowerShot D10 is een echte outdoor-camera. Hij is waterdicht tot 10 meter , is bestand tegen vallen van maximaal 1,22 meter hoog op een hard oppervlak, is stofdicht en functioneert bij temperaturen tot -10 graden Celsius.

Canon PowerShot D10

Tal van beschermende accessoires kunnen de camera in problematische omgevingen beschermen, zoals een zachte hoes, schouder-, nek- en karabijnriemen . Door het innovatieve aansluitsysteem op de hoeken van de body kan de camera veilig worden gebruikt tijdens verschillende activiteiten.

De 12,1 megapixel ccd-chip, drievoudige optische zoomlens, en image stablilzer zorgen voor prima foto's in buitengewone omstandigheden. Evenals de andere camera's die Canon tegelijk met de PowerShot D10 toonde is de Smart Auto mode standaard. Met deze instelling kan de camera inschatten welke scenemodus gebruikt moet worden.

"De PowerShot D10 is een grensverleggende camera," vertelt Rainer Fuehres, Head of Canon Consumer Imaging Europe. "Hij brengt de unieke kenmerken van het PowerShot assortiment – buitengewone beeldkwaliteit en gebruiksgemak – op plaatsen waar andere camera's gewoon niet werken."

portablegear.nl


Gerelateerde producten