Interessant:

Sony Ericsson W995 aangekondigd

nieuws 15 februari 2009 om 19:36

Sony Ericsson heeft op het Mobile World Congress een nieuw topmodel in de Walkman-serie aangekondigd; de W995 beschikt onder meer over een 8,1 megapixel camera en 3G-ondersteuning voor snel internet.

Sony Ericsson W995

De Sony Ericsson W995 is het derde model dat Sony Ericsson op het Mobile World Congress introduceert. Eerder werden de mid-range Sony Ericsson W395 en C903 aangekondigd.

Tegelijkertijd met de Sony Ericsson W995 beleefde de Media Go-applicatie zijn debuut. Met deze unieke Sony Ericsson-applicatie kan je wereldwijd eenvoudig audio, video en foto's tussen je mobieltje en je computer uitwisselen.

De Sony Ericsson W995 is het meest complete multimedia-model in de Walkman-serie tot nu toe. Naast een 8,1 megapixel camera (met gezichtsherkenning) heeft de W995 ook goede netwerk- en internetmogelijkheden dankzij de ondersteuning van WiFi, Bluetooth en HSDPA voor snel internet. Navigeren behoort ook tot de mogelijkheden met dank aan aGPS en Google Maps.

De Sony Ericsson W995 is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal in de kleuren Progressive Black, Cosmic Silver and Energetic Red.

Naast de W995 deed Sony Ericsson ook een vooraankondiging van de Sony Ericsson Idou, een 12 megapixel cameratelefoon (waarschijnlijk in de Cybershot-serie) met touchscreen. 'Idou' is echter alleen nog de codenaam van de telefoon; de echte naam wordt pas bekend bij de officiŽle release later dit jaar.

Sony Ericsson Idou

>>> Lees hier meer over de officiŽle release van de Sony Ericsson Satio (=Idou).

portablegear.nl