Interessant:

Win een Sony Bloggie Full HD camcorder

achtergrond 15 februari 2009 om 09:00

Als je vanaf februari actief wordt als actieve blogger voor Sony maak je kans op verschillende prijzen, zoals een Sony Bloggie Full HD camcorder.

Bij de Blogger Wanted-wedstrijd van Sony volstaat het aanmaken van een profiel op de speciale actiesite om mee te dingen naar een tweetal fantastische prijzen, namelijk een snowboardtrip voor 2 personen naar Sony Mountain Hollywood als officiŽle blogger, een Sony bloggie en Sony VAIO laptop. De Blogger Wanted gaat half februari van start. Je schrijft je in voor deze blogwedstrijd op www.bloggerwanted.nl.

Blogger Wanted
Blogger Wanted

Een van de prijzen waarop je kans maakt in de Blogger Wanted-wedstrijd is de Sony Bloggie Full HD camcorder. Dit is een zeer compacte camcorder waarmee je 5 megapixel foto's kan nemen en video in HD kan opnemen. Bijzonder aan de Bloggie is de 'zweklens'; dit is een lens die je 270 graden kan draaien, zodat je eenvoudig lastige hoeken of jezelf op video vastlegt. Met de meegeleverde extra lens is het zelfs mogelijk om 360 graden om je heen HD-video op te nemen, zodat je een zeer compleet beeld krijgt van je omgeving. De Sony Bloggie beschikt verder over een geÔntegreerde USB-arm, waarmee je hem direct op een PC of Mac aansluit. De Bloggie is verkrijgbaar in het roze, lichtblauw, wit of paars. Als je kans wilt maken op de Bloggie, doe dan mee aan de Blogger Wanted-wedstrijd via www.bloggerwanted.com.

Sony Bloggie Full HD camcorder
Sony Bloggie Full HD camcorder

portablegear.nl