Interessant:

Sony Ericsson Satio (Idou) onthuld

nieuws 28 mei 2009 om 21:04

Sony Ericsson heeft de echte naam van de Idou onthuld; deze 12 megapixel cameratelefoon met touchscreen heet nu Sony Ericsson Satio en combineert het beste van de Walkman- en Cybershot-series.

De Sony Ericsson Idou werd al in februari op het Mobile World Congress 2009 aangekondigd, maar is nu dus eindelijk officieel bekendgemaakt als de Sony Ericsson Satio.

Sony Ericsson Satio

De Sony Ericsson Satio beschikt over een groot en helder 3,5 inch (640 x 320) touchscreen-display en heeft zeer uitgebreide multimediafunctionaliteiten met een 12,1 megapixel camera, Xenon-flash, aGPS/Google Maps, HSDPA, WiFi en zelfs een microSD-uitbreidingsmogelijkheid voor het geheugen (in plaats van de Memory Stick Micro, zoals voorheen gebruikelijk bij Sony/Sony Ericsson). Ook biedt het toestel een vloeiende integratie met PlayNow Arena, Sony Ericsson's multimedia-store.

De Sony Ericsson Satio komt beschikbaar vanaf oktober in het zwart, zilver en bordeaux-rood. Meer informatie, over onder meer de prijs, volgt. Tegelijkertijd met de Satio kondigde Sony Ericsson de Aino (een 8 megapixel cameratelefoon met touchscreen) en de Yari (een game-telefoon met gesture-controls) aan.

portablegear.nl