Interessant:

GSM leidt tot onthulling affaire lerares met leerling

nieuws 16 januari 2009 om 08:30

In de Amerikaanse stad Boston is door toedoen van een GSM een schandelijke affaire van een 29-jarige lerares die 300 keer seks zou hebben gehad met een 13-jarige leerling aan het licht gekomen.

De 29-jarige en getrouwde (!) lerares, Christine A. McCallum, had de minderjarige jongen een GSM gegeven, zodat ze altijd met hem kon bellen. Ze stikte echter van de jaloezie toen ze ontdekte dat de leerling het mobieltje ook gebruikte om andere meisjes uit zijn klas te sms'en.

Naar aanleiding van het opstootje dat tussen de lerares en leerling ontstond lichtte een vriend van de leerling de ouders van de jongen in. Deze namen vervolgens contact met de politie op.

De lerares zou in ongeveer een jaar tijd 300 keer (onbeschermde) seks met de jongen hebben gehad. Volgens de tiener werd hij ook diverse malen dronken gevoerd door de lerares en zouden zij ook eenmaal seks hebben gehad onder het toeziend oog van de man van de lerares. De lerares ontkent overigens alles.

In Texas werd in november 2008 ook al een lerares opgepakt, omdat er topless foto's van haar op de GSM van een leerling werden gevonden.

Boston Herald