Interessant:

Leraar whatsappt foto van geslacht naar leerlingen

nieuws 19 oktober 2015 om 12:27

Een docent van een scholengemeenschap in het Limburgse Horn is in de problemen gekomen nadat hij abusievelijk een foto van zijn geslachtsdeel naar zijn leerlingen had gewhatsappt in plaats van naar zijn partner.

De scholenkoepel Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) heeft een onderzoek gedaan naar aanleiding van het incident. Uitkomst van het onderzoek was dat de leraar 'geen kwade bedoelingen' had en een 'hele domme fout' heeft begaan. De man mag geen les meer geven aan de leerlingen die de foto hebben ontvangen, maar mag wel les blijven geven op de school. De ouders van de leerlingen kunnen leven met de maatregel.

Leraar whatsappt geslachtsfoto naar leerlingen
Leraar whatsappt geslachtsfoto naar leerlingen

In 2009 kwam in Boston door toedoen van een mobieltje een schandelijke affaire van een 29-jarige lerares die 300 keer seks zou hebben gehad met een 13-jarige leerling aan het licht. In Texas werd in november 2008 een lerares opgepakt, omdat er topless foto's van haar op het mobieltje van een leerling werden gevonden. In 2013 werd in Den Bosch een 29-jarige geschiedenislerares ontslagen nadat ze naar twee minderjarige leerlingen seks-sms'jes en WhatsApp-berichten had gestuurd.

L1 Limburg