Interessant:

Geschiedenisjuf verstuurde seks-sms'jes

nieuws 8 november 2013 om 09:56

Een 29-jarige geschiedenislerares van hetáds. Pierson College in Den Bosch is ontslagen omdat ze naar twee minderjarige leerlingen seks-sms'jes en WhatsApp-berichten had gestuurd.

Een van de minderjarige leerlingen kreeg de zeer expliciete sms-berichten: "ik trek je shirt uit en kus je nek langzaam kussend naar beneden van je hals naar je borstkas", gevolgd door "en als je 't vervolg wil weten moet je zondag maar komen..." en "maar zal je alvast verklappen dat ik naar beneden blijf kussen".áOok een andere minderjarige leerling kreeg erotisch getinte sms- en WhatsApp-berichten van de 29-jarige lerares.

De geschokte leeringen zijn zelf naar een leerlingbegeleider gegaan om te vertellen over de sms'jes.. De leerlingen van hetááds. Pierson College zijn zeer verbaasd, omdat de juf zeer geliefd was: ze maakte haar lessen "aantrekkelijk door af en toe taart of brownies mee te nemen, wat zorgde voor een gezellige sfeer in de klas".

De school heeft de lerares per direct ontslagen en de zaak ligt ter onderzoek bij de politie. Een officiele aangifte moet nog volgen.

In 2009 kwam in Boston door toedoen van een mobieltje een schandelijke affaire van een 29-jarige lerares die 300 keer seks zou hebben gehad met een 13-jarige leerling aan het licht.áIn Texas werd in november 2008 ook al een lerares opgepakt, omdat erátopless foto's van haar op het mobieltje van een leerling werden gevonden.

Algemeen Dagblad