Interessant:

AT-S3D Dual Sim geintroduceerd in Nederland

nieuws 3 november 2008 om 16:58

AT-Telecom heeft de AT-S3D, een nieuwe dual sim-telefoon officieel geintroduceerd op de Nederlandse markt; het toestel is vanaf eind oktober te koop.

Met een Dual Sim telefoon kun je twee verschillende simkaarten tegelijk actief hebben op één toestel. Hiermee wordt voorzien in een behoefte die bij een grote groep gebruikers aanwezig is. De twee simkaarten in de AT-S3D zijn onafhankelijk van elkaar aan en uit te zetten. Op de display is altijd te zien vanuit welke simkaart een gesprek binnenkomt, dus de controle is heel eenvoudig. Tevens kan voor een verschil in ringtone worden gekozen, waaraan het inkomend gesprek direct kan worden herkend.

AT-S3D

Directeur van AT Telecom , Eric Schouten zegt over de AT-S3D: "We zijn erg blij dat wij als eerste fabrikant in Nederland nu een dual toestel kunnen gaan leveren aan de retail. Uit reacties op internet weten we dat er een enorme potentie en behoefte is in de markt. Er zijn veel mensen die twee toestellen hebben, Naast een zakelijk en privé toestel zijn dat ook mensen die in de grensstreek wonen en van elk land een sim hebben, Ook om privacy redenen kiezen mensen voor een tweede simkaart. Maar dat wil nog niet zeggen dat je graag met twee toestellen wilt rondlopen. Dat is om allerlei redenen nu weer net niet praktisch. Daarom is het ook zo geweldig dat we een fantastische feedback kregen vanuit een consumenten test panel waaraan we dit toestel voorlegde."

De AT-Telecom slider AT-S3D, die al in maart werd aangekondigd, is vanaf eind oktober volop beschikbaar voor de Nederlandse markt. Retailers en resellers kunnen het toestel bestellen bij Copaco in Eindhoven. Voor consumenten is het toestel onder andere te koop bij Media Markt, Saturn en diverse onafhankelijke telecom e-tail- en retail shops.

Samsung introduceerde eerder de D880 en D780 dual sim-telefoons, waarvan de D880 ook verkrijgbaar is in Nederland. PortableGear vergeleek in juli 2008 in een test verschillende dual sim-telefoons met elkaar, waaronder de D880.

portablegear.nl