Interessant:

Nokia met gouden versie van 8800 Sirocco

nieuws 17 april 2007 om 15:13

Nokia introduceert een speciale versie van de Nokia 8800 Sirocco, de Nokia 8800 Sirocco Gold. De Sirocco Gold is gehuld in een glanzende laag 18-karaats goud en combineert tijdloze vormgeving met eigentijdse flair.

Nokia 8800 Sirocco

De Nokia 8800 Sirocco Gold bundelt hoogwaardige communicatie met een mooie organische vormgeving. Daarnaast heeft de Nokia 8800 Sirocco Gold een saffierblauw gecoate, kraswerende glazen display. Als bewijs van ambachtelijk kunnen is het toestel voorzien van witgouden accenten op het 18-karaats goudomhulsel. De makers van de Nokia 8800 Sirocco Gold ontleenden hun inspiratie aan technieken die al eeuwen door goudsmeden en horlogemakers worden toegepast. De beschermkap verbergt een hoge-resolutie camera en een fraai gestileerd ergonomisch toetsenblok. De Nokia 8800 Sirocco Gold wortelt niettemin in het “vorm volgt functie”-concept van de ontwerpers en technici van Nokia – een traditie die gevoed wordt door tientallen jaren ervaring met mobiele oplossingen. Wat betreft innerlijke schoonheid kan de Nokia 8800 Sirocco Gold zich laten voorstaan op een hoge-resolutie camera, een verbluffend fraai kleurenscherm en een breed scala messaging-functies. De elegantie van de Nokia 8800 Sirocco Gold wordt gecompleteerd door een fraaie bureaulader en een Bluetooth headset in bijpassende kleuren.

De Nokia 8800 Sirocco Edition Gold is inmiddels verkrijgbaar in diverse landen. In de Benelux is deze speciale Nokia 8800 Sirocco Gold exclusief verkrijgbaar via BelCompany. Eind 2006 introduceerde Nokia de normale uitvoering van de Nokia Sirocco.