Interessant:

LG Shine verkoopt boven verwachtingen

nieuws 17 april 2007 om 11:23

De LG Shine is, met meer dan 200.000 verkochte toestellen binnen één maand, een enorme verkoophit. Binnen een maand overtreffen de verkoopcijfers in Europa al de verkoopcijfers (van vijf maanden) van het toestel in Zuid-Korea. Ook is de Shine meer verkocht dan de Chocolate in dezelfde periode van vorig jaar.

Bij de Britse winkelketen Phones4U stond de Shine na lancering twee weken achtereenvolgens op de eerste plaats in de lijst van meest verkochte mobiele telefoons. Ook in Nederland, Duitsland en Frankrijk overtreffen de verkopen de verwachtingen van LG.

"LG heeft zich met de gigantische verkoopaantallen van de Shine wederom bewezen als wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele designtelefoons”, zegt Skott Ahn, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. “Het is een enorme prestatie om de Chocolate voorbij te streven voor wat betreft Europese verkoopcijfers. Het is bovendien het bewijs dat onze onderzoeksgebaseerde aanpak op het vlak van design en marketing uitstekend werkt."

B.H. Kim, President van LG Electronics Nederland: "De LG Shine genoot voorafgaand, tijdens en na de introductie een overweldigende interesse van de media en consumenten. De LG Shine staat al weken in de top 3 van meest verkochte telefoons in Nederland. Dit benadrukt de klasse van onze verschillende designteams en de aantrekkingskracht van het merk LG. De LG Chocolate heeft de lat hoog gelegd voor wat betreft sales en design. Het is ongelooflijk dat de verkopen van de LG Shine die van de LG Chocolate al overtroffen hebben."