Interessant:

T-Mobile presenteert opvolger MDA Vario II

nieuws 7 februari 2007 om 11:10

T-Mobile presenteert de opvolger van de MDA Vario II, de HTC Ameo, tijdens de CeBIT technologiebeurs in Duitsland. De Ameo valt vooral op door zijn afneembare magneettoetsenbord. De Taiwanese fabrikant HTC is verantwoordelijk voor de productie van de Ameo, HTC produceerde ook de MDA Vario II.

T-Mobile noemt de Ameo een combinatie tussen een laptop en een mobiele telefoon. De Ameo beschikt over een afneembaar toetsenbord, dat via een magneet aan het toestel bevestigd kan worden. Voor het interne geheugen beschikt de Ameo over een harde schijf van 8 gigabyte. Foto's en filmpjes maak je met de 3 megapixel camera.

T-Mobile Ameo

De Ameo draait op Windows Mobile en is voorzien van Microsoft Push Mail, waardoor het mogelijk is om overal en altijd je eigen e-mailaccounts te beheren. T-Mobile biedt ook de mogelijkheid voor push-mail van BlackBerry op de Ameo.

Het toestel beschikt over quadband/UMTS/HSDPA en kan via WiFi draadloos verbinding maken met internet. HTC heeft de Ameo ook voorzien van een gps-module, waardoor het toestel ook als navigator te gebruiken is.

T-Mobile lanceert de Ameo vanaf maart, de prijzen worden binnenkort bekendgemaakt.

Webwereld