Interessant:

Braava jet vloerdweilrobot naar Nederland

nieuws 6 september 2016 om 11:55

De iRobot Braava jet-vloermoprobot is vanaf eind september 2016 ook in Nederland verkrijgbaar. De Braava jet-vloermoprobot combineert een compact ontwerp met een vibrerende reinigingskop om vuil en vlekken op harde vloeroppervlakken aan te pakken.

De Braava jet-reinigingspads voor dweilen en vocht afnemen bevatten een door water geactiveerd reinigingsmiddel. Je hoeft slechts de gewenste Braava jet-reinigingspad te bevestigen en op de CLEAN-knop te drukken. De robot bepaalt vervolgens automatisch de juiste reinigingstaak op basis van de gekozen reinigingspad. De verschillende reinigingstaken variëren van eenvoudig vegen tot dweilen en vocht afnemen. De vloermoprobot is geschikt voor ruimtes van maximaal 25 vierkante meter en manoeuvreert zich zelfs op moeilijk bereikbare plekken, zoals onder keukenkastjes en rond het toilet.

iRobot Braava jet - Laminaat
iRobot Braava jet - Laminaat

De Braava jet beweegt zich in een efficiënt patroon over de vloer, omzeilt obstakels en reinigt langs muren en rond meubels, lampen en andere voorwerpen. Met de precisiespray en vibrerende reinigingskop worden vuil en vlekken alvast losgeweekt en losgetrild, waarna de Braava jet-reinigingspad het vuil verder afbreekt en wegneemt.

Met de iRobot HOME-app benut je alle mogelijkheden van de Braava jet-vloermoprobot optimaal. Via de HOME-app, beschikbaar voor zowel Android als iOS, kan je de Braava jet met de CLEAN-knop starten en stoppen, Spot Clean gebruiken voor een snelle, intensieve reiniging van een kleiner gebied, eenvoudig software-updates downloaden en rechtstreeks toegang krijgen tot de klantenservice.

iRobot Braava jet - Plavuizen
iRobot Braava jet - Plavuizen

“iRobot richt zich volledig op het ontwikkelen van robotica-oplossingen voor consumenten om specifieke uitdagingen aan te pakken, waarmee consumenten te maken hebben”, zegt Christian Cerda, Chief Operating Officer van iRobot. “Braava jet™ biedt klanten een aparte optie voor het dagelijks dweilen van harde vloeren – wat door velen als een bijzonder onplezierig klusje wordt ervaren – en is daarmee een aanvulling op onze succesvolle Roomba®-stofzuigrobot. Braava jet™ is vooral zeer geschikt voor klanten die veel tijd kwijt zijn aan het schoonhouden van hun harde vloeren.”

De Braava jet-vloermoprobot is vanaf eind september 2016 online verkrijgbaar en in de meeste gespecialiseerde elektronicazaken voor een adviesprijs van 249 euro. Braava jet-reinigingspads zijn te koop voor een adviesprijs van 10,99 euro voor een doos met tien reinigingspads en zijn online en bij Braava jet-verkooppunten aan te schaffen. De wasbare reinigingspads zijn te koop voor een adviesprijs van 19,99 euro.

portablegear.nl