Interessant:

iPhone 7 en iPhone 7 Plus hoesjes gespot

nieuws 2 juni 2016 om 13:52

Op de site van de Chines etailer OppoMart zijn foto's opgedoken van hoesjes voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Bijzonder, omdat de nieuwe iPhones op zijn vroegst in september gepresenteerd worden.

De afgelopen jaren was Oppomart wel vaker ťťn van de eerste etailers met foto's van bepaalde producten, maanden voor de officiŽle lancering. De kwaliteit van de productfoto's is professioneel. Als de foto's inderdaad kloppen, dan zal de iPhone 7 Plus voorzien worden van een dubbel camera.

Oppomart iPhone 7
Oppomart iPhone 7

De dubbele camera was eerder te zien op de Huawei P9 en LG G5 en kan verschillende functionaliteiten bieden. Op de Huawei P9 wordt de extra camera gebruikt voor monochrome foto's en naderhand een plek op de foto scherpstellen. Op de LG G5 is de extra camera een groothoekcamera, voor extra ruimte op je foto.

Oppomart iPhone 7 Plus
Oppomart iPhone 7 Plus

Wat de functie van de tweede camera op de iPhone 7 Plus wordt is niet bekend. Over de functie wordt op internet volop gespeculeerd. Meest wilde speculatie is dat ťťn van de twee lenzen wordt voorzien van een optische twee- of drievoudige zoom net als digitale compactcamera's. Hier kan de wens ook de vader van de gedachte te zijn. Vermoedelijk maakt Apple wel een slag wat betreft de camerakwaliteit. In 2015 nam Apple het IsraŽlische bedrijf LinX over. Dat bedrijf belooft spiegelreflexcamera-kwaliteit foto's in smartphones.

Voor de rest valt er niet veel op te maken uit de foto's van Oppomart. Vermoedelijk zal Apple tijdens een event in september 2016 haar nieuwe iPhone-reeks introduceren.

Phone Arena