Interessant:

Acer Liquid Zest Plus ook naar Nederland

nieuws 30 mei 2016 om 15:47

Acer heeft vandaag officieel de Liquid Zest Plus geintroduceerd met een extreem hoge accucapaciteit van 5.000 mAh, wat onder ideale omstandigheden resulteert in een gebruiksduur van 3 dagen. Binnen een uur laad je de batterij weer tot 50%.

Eind april liet Acer reeds weten met de Liquid Zest Plus te komen. De Plus in de productnaam verwijst naar de capaciteit van de accu. Met een capaciteit van 5.000 mAh heeft de Acer Liquid Zest Plus de hoogste capaciteit op de Nederlandse markt. Handig is de USB OTG (On-The-Go) technologie. Hiermee kan je de beschikbare energie van de batterij van de Liquid Zest Plus met bijvoorbeeld vrienden delen.

Acer Liquid Zest Plus - Zwart
Acer Liquid Zest Plus - Zwart

De Liquid Zest Plus beschikt over een 13 megapixel camera met een snel hybride 'tri-focus'-systeem. De camera focust in 0,03 seconden en gebruikt meerdere autofocus-methoden: fasedetectie autofocus (PDAF) voor foto’s bij daglicht, laserfocus voor opnames met sfeerlicht en op korte afstand (zoals in restaurants) en contrastdetectie autofocus (CDAF) voor optimale resultaten bij weinig licht. Naast de functie voor zeer snel scherpstellen, is de Zest Plus uitgerust met een 5 megapixel camera aan de voorzijde die 85 graden groothoekselfies maakt, zodat iedereen van de groep op de foto staat.

Acer Liquid Zest Plus - Wit
Acer Liquid Zest Plus - Wit

De Liquid Zest Plus beschikt verder over DTS-HD Premium Sound, dual-SIM ondersteuning en een FM-radio. Het opslaggeheugen van 16 GB is uitbreidbaar middels microSD. De Liquid Zest Plus is vanaf juli beschikbaar in de Benelux voor een adviesprijs van € 199. Naast de Acer Liquid Zest Plus voert Acer ook de Liquid Zest.

portablegear.nl