Interessant:

Acer Liquid Zest Plus met 5.000 mAh accu

nieuws 22 april 2016 om 13:01

Tijdens een persevent in New York heeft Acer de Liquid Zest Plus aangekondigd. De Plus staat voor de enorme accu van het toestel, want het toestel heeft een accu met een capaciteit van maar liefst 5.000 mAh.

De Acer Liquid Zest Plus is een 5,5-inch smartphone met als meest opvallende feature een enorme accu van 5.000 mAh. De meeste high-end toestellen van 2016 hebben een accu rond de 3.250 mAh. Het vermogen van de Liquid Zest Plus zou niet mistaan in een tablet. Volgens Acer kan je rekenen op een gebruikstijd van 2 a 3 dagen.

Acer Liquid Zest Plus
Acer Liquid Zest Plus

De Zest Plus wordt uitgerust met een tri-focus camera. Bij het scherpstellen gebruikt de camera drie autofocus-systemen tegelijkertijd. GSM Arena wist tijdens de presentatie nog wat specificaties van het toestel te achterhalen. Het toestel draait op een MediaTek's MT6735 chip met een quad-core 1.3GHz Cortex-A53 processor, Mali-T720 GPU en 2GB RAM. Het opslaggeheugen bedraagt 16 GB en de selfiecamera kan ook groothoekfoto's nemen. Het toestel draait op Android 6.0.

Goede foto's en definitieve specificaties ontbreken nog. Acer Nederland heeft wel aangegeven dat de Zest Plus in juli naar Nederland komt. Naast de Liquid Zest Plus voert Acer ook de Liquid Zest, maar ook dat toestel is nog niet verkrijgbaar in Nederland.

GSM Arena