Interessant:

HTC introduceert dual-sim Desire 628

nieuws 31 mei 2016 om 13:21

HTC introduceert een 5-inch dual-sim smartphone in Nederland, de HTC Desire 628 dual sim. De HTC Desire 628 krijgt een adviesprijs van 249 en zal vanaf volgende week in Nederland verkrijgbaar zijn.

De HTC Desire 628 heeft een 5-inch glazen scherm dat naadloos overloopt in de zijkanten van het toestel. De HTC Desire 628 dual sim is voorzien van een 13-megapixel hoofdcamera en een 5-megapixel selfiecamera. De HTC Desire 628 dual sim draait op een 64-bit, 1,3 GHz octa-core processor, 3GB RAM-geheugen en 32GB intern geheugen. Je opslaggeheugen is met een micro-SD kaart uitbreidbaar. Helaas kiest HTC ervoor om de Desire 628 in eerste instantie te leveren met een verouderde Android 5.1 versie, terwijl Android 6.0 al bijna een half jaar beschikbaar is.

HTC Desire 628 - Voorkant
HTC Desire 628 - Voorkant

"Consumenten verwachten tegenwoordig meer van de buitenkant van hun telefoon dan een zwarte of witte behuizing gemaakt van kunststof of glas. Ze willen een stijlvol toestel dat iets zegt over hun persoonlijke identiteit", zegt Jan Costa Thiele, Country Manager bij HTC Benelux. "Tegelijkertijd willen ze in staat zijn om herinneringen vast te leggen, te luisteren naar hun favoriete muziek en te kijken naar levendige HD-video's. De HTC Desire 628 dual sim biedt ze dit toestel, waarbij een kleurrijk uiterlijk wordt gecombineerd met indrukwekkende prestaties".

HTC Desire 628 - Achterkant
HTC Desire 628 - Achterkant

Om de gebruikerservaring nog verder te verbeteren, is voor de HTC Desire 628 dual sim een HTC Dot View-cover beschikbaar die extra bescherming biedt en direct notificaties laat zien, zoals een oproep of ontvangen bericht. Ook kan je kiezen voor de Clear-cover, die enkel bescherming biedt. De HTC Desire 628 met dual sim is vanaf 6 juni in Nederland verkrijgbaar in de kleur Dark Blue voor een adviesprijs van 249.

Tijdens het Mobile World Congress introduceerde HTC de middenklassers Desire 530 en de Desire 835. In april introduceerden de Taiwanezen hun vlaggenschip de HTC 10.

portablegear.nl