Interessant:

HP presenteert Pro Tablet 6080 met Windows 10

nieuws 19 juni 2015 om 13:14

HP heeft de HP Pro Tablet 608 aangekondigd, een business-tablet met een 8-inch Full HD-display, Windows 10, een quad-core Intel Atom-processor en uitgebreide beveilingsopties.

De HP Pro Tablet 608 biedt meer mogelijkheden voor mobiel werken met een helder 8-inch Full HD-scherm, hoge prestaties en verbeterde productiviteit met Windows 10. De tablet biedt uitstekende geluidsondersteuning voor videoconferenties. Ook beschikt het over geavanceerde beveiligingsmogelijkheden, gebouwd op het nieuwe OS. Met slechts 8,35 millimeter dikte en een gewicht van 450 gram is de tablet dun en licht. Het levert een premium kijkervaring met een schermresolutie van 2.048 x 1.536 dat zich automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden. De 4:3 beeldverhouding is geoptimaliseerd voor het werken met zakelijke applicaties. Dit levert 35 procent meer beeld op dan 16:9 displays en zorgt voor een hogere leesbaarheid van paginagrote content.

De HP Pro Tablet 608 biedt een complete Windows Professional ervaring met een batterijduur tot 8 uur. De tablet is gemaakt van Corning Gorilla Glass 4 en een versterkt metalen chassis. Het is mogelijk om zowel op kantoor als op de werkplaats productief te zijn met een dual-band WLAN ac/b/g/n en de keuze uit optionele 3G of 4G WWAN. De Pro Tablet 608 is tevens voorzien van dubbele stereo speakers aan de voorkant, twee microfoons, DTS Studio Sound en ruisonderdrukkende software. De naar voren gerichte 2-megapixel camera zorgt voor een goede ervaring tijdens webconferenties, ook in luidruchtige omgevingen als vliegvelden of hotels. Verder is de tablet voorzien van een 8-megapixel camera, waarmee je in HD foto's kan vastleggen.

HP Pro Tablet 608
HP Pro Tablet 608

Aangedreven door de nieuwste generatie Intel Core Atom Quad Core Z8500 (Cherry Trail)-processor met tot 4GB geheugen en 128GB eMMc storage biedt de Pro Tablet 608 beveiliging en beheermogelijkheden op het hoogste niveau. De tablet heeft een krachtige set van ingebouwde IT-middelen als HP Client Security, firmware 2.07 en gecertificeerde hardware als TPM en NFC. Ook is er ondersteuning voor aanpasbaar beeld of BIOS-settings en beheermiddelen voor verbeterde beveiliging en beheer voor alle typen organisaties.

Tot slot is de HP Pro Tablet 608 ook HP’s eerste tablet die het makkelijk te gebruiken USB-C port integreert. Hiermee is het mogelijk om snel op te laden en data over te zetten met een breed scala aan adapters om oudere bekabelde verbindingsmogelijkheden te ondersteunen. Accessoires zoals een pen, een robuuste koffer, reis-keyboards en een draagbaar dock zijn optioneel. 

De HP Pro Tablet 608 G1 met Windows 8.1 Pro is vanaf juli beschikbaar in Nederland. De adviesprijs is € 449,-. De Pro Tablet 608 wordt vanaf augustus met Windows 10 geleverd.

portablegear.nl