Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Grand Theft Auto III geoptimaliseerd voor iPhone 6

nieuws 23 maart 2015 om 13:32

Gameontwikkelaar Rockstar Games heeft een update uitgebracht voor Grand Theft Auto III, die ondersteuning biedt voor de nieuwe schermresoluties van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Tevens worden nu MFi-controllers ondersteund.

Rockstar Games bracht eerder dezelfde update vooráGrand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto San Andreas. De update voor Grand Theft Auto IIIábiedt net als de update voor de andere GTA-games supportávoor de nieuwe schermresoluties van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Deze nieuwste generatie iPhones is voorzien van grotere schermen met hogere resoluties dan voorheen (iPhone 6: 4,7-inch met 750 x 1.334 pixels / iPhone 6 Plus: 5,5-inch met 1.080 x 1.920 pixels). Daarnaast is ondersteuning van fysiekeáApple Made For iPhone (MFi) controllers toegevoegd.

Het gewelddadigeáGTA IIIáverscheen in 2001 in eerste instantie voor de PlayStation 2 en was de eersteáGTA-game in een 3D-setting. Het spel werdáter gelegenheid van de 10de verjaardag van de game in 2011 uitgebracht voor iOS en Android.

Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto III

TouchArcade